i̇laçlama fiyatları

2022 yılı apartman, ev ilaçlama fiyatları

İzmir’de en iyi ev ilaçlama, böcek ilaçlama, işyeri ilaçlama, restaurant ilaçlama, otel ilaçlama hizmetlerini gerçekleştiren, yasal mevzuatlara uygun yetki ve yeterlilik belgeleri bulunan Aden ilaçlama Şirketi, ülkemizde yaşanan malum fiyat artışlarına bağlı olarak 2022 yılı içerinde gerçekleştireceği ilaçlama ücretlerinde ilaçlama fiyatlılarında makul ölçüde fiyat değişikliği uygulaması yapmıştır.2022 yılında gerçekleştirecek olduğumuz ilaçlama hizmetlerine ait fiyatlandırmamız aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

İzmir Ev İlaçlama Ücreti Ne Kadar?

Firmamız tarafından İzmir merkez olmak üzere, merkez ilçe Konak’a yakın ilçeler olan, Karşıya da ilaçlama, Karabağlar da ilaçlama, Gaziemir de ilaçlama, Narlıdere de ilaçlama, Güzelbahçe de ilaçlama, Urla da ilaçlama, Çeşme de ilaçlama, Buca da ilaçlama, Menderes te ilaçlama, Bornova da ilaçlama, Torbalı da ilaçlama,1 daire ilaçlama fiyatımız 140 TL olarak belirlenmiştir. Bu ilaçlama bedeli, evdeki tahtakurusu hariç tüm böceklerin ilaçlamasını kapsamaktadır.

İlaçlama Evlerdeki Hangi Böcek Türlerine Karşı Etkili?

Belirtilen ilçelerde genellikle, hamamböceği, kalorifer böceği, karafatma, gümüş böceği, kakalak, kalorifer böceği, kiler böceği, kitap böceği, meyve sineği, lağım sineği, termit, karınca, kanatlı karınca, kulağa kaçan, sokan böcek, kırkayak, akrep ve çiyan türü zararlılar görülmekte ve bu belirtmiş olduğumuz böcek türlerine karşı ilaçlama hizmetleri vermekte bulunmaktayız. Böcek türlerine göre kullanılan ilaç ve kimyasal türleri farklılık ve uygulama türleri göstermektedir.

Bu ilaç ve ilaçlama uygulamaları hakkında detaylı bilgilendirme yapabiliriz.

Belirtilen ilçelerde genellikle, hamamböceği, kalorifer böceği, karafatma, gümüş böceği, kakalak, kalorifer böceği, kiler böceği, kitap böceği, meyve sineği, lağım sineği, termit, karınca, kanatlı karınca, kulağa kaçan, sokan böcek, kırkayak, akrep ve çiyan türü zararlılar görülmekte ve bu belirtmiş olduğumuz böcek türlerine karşı ilaçlama hizmetleri vermekte bulunmaktayız. Böcek türlerine göre kullanılan ilaç ve kimyasal türleri farklılık ve uygulama türleri göstermektedir. Bu ilaç ve ilaçlama uygulamaları hakkında detaylı bilgilendirme yapabiliriz.

Ev İlaçlamasında Hangi İlaçlar Kullanılmaktadır?

Evde geceleri mutfak kısımlarında daha çok rastlanılan böcek türleri olarak adlandıran hamamböcekleri ve kalorifer böceklerine karşı etkili formasyonlara sahip, yüzeyde uzun süre haşere ve böcekler için etkili olan EW, SC, CS ve jel formulasyonlu biyosidal ürünler kullanarak ilaçlama hizmetlerini yürütmekteyiz.

Hangi İlaçlama Metodu ile Ev İlaçlaması Yapılmaktadır?

Bu belirtmiş olduğumuz formasyonlardaki ilaçlar yüksek basınçlı ilaçlama pompaları, elektrikli ilaçlama pompaları ve şarjlı ilaçlama pompaları ile ilaçlama tanklarındaki ilaçların böceklerin yaşadıkları yerlere püskürtülmesi ve ya haşerelerin gezip, dolaşabilme ihtimali olan yüzeylere spreylemesi ile gerçekleştirilmektedir.

Böcek İlaçları Böcekleri Nasıl Öldürmektedir?

Mevcut böceklerin bu noktalardan geçerken yüzeydeki ilaçlara temas edip, sinir sistemlerin zarar görmesi sonucunda ölmeleri sağlanmaktadır. Belirtmiş olduğumuz formulasyondaki ilaçların kokusu bulunmadığından dolayı, bu tür ev ilaçlama uygulamalarında evinizi terk etmeye gerek bulunmamaktadır.

İlaçlama Sonrasında Evi Kapatacak mıyım?

İlaçlama öncesinde ve sonrasında yapılması gereken uygulamalar için, Aden  ilaçlama şirketi bünyesindeki uzman ilaçlama uygulama operatörleri tarafından ön bilgilendirmeler tüm ilaçlama yapılan daire sakinlerine yapılmaktadır.

Toplu apartman ilaçlamaları öncesinde ise ilaçlama şirketimize ait 15 maddelik Apartman ilaçlama öncesinde yapılacak ve dikkat edilmesi, uyulması gereken şartlar için, Apartman ilaçlama Öncesi Dikkat edilecek huşular açıklamasını kapsayan bilgilendirme yazsısı ilaçlama öncesinde, apartman yöneticisine veya irtibat kurulan kişilere gönderilerek, tüm daire sakinlerinin kolaylıkla görebileceği yerlere asılması sağlanmaktadır.

Jel Böcek İlaçlama Nasıl Yapılır?

Jel formulasyonlu ilaç uygulamalarında jel aplikatörü olarak adlandırılan tabanca şeklindeki bir aparat ile jel hamamböceği yemlerinin hamamböceklerin kolay ulaşabileceği ve göreceği yerlere konularak, bu zararlı canlıların yemesi sağlanarak ölmeleri sağlanmaktadır.

En Etkili Böcek İlacı Jel ile Mi?

Şu sıralar birçok firmanın jel hamamböceği ilaçları piyasada bulunmaktadır. İlaçlama firmaları tarafından da en etkili en iyi sonuç verecek olan jel hamam böcek yemleri kullanıldığı taktirde kesin sonuca ulaşılır.

Jel Böcek İlaçlaması Kesin Sonuç Verir mi?

Kalorifer böceği, alman tipi hamamböceği ilaçlaması için gittiğimiz bir çok evde bizden daha önce gelen firmanında jel ilaçlama yaptığını, hiçbir sonuç alamadıklarını ve bizim de jel kullandığımız taktirde, çözüme ulaşamayıp tekerrür ilaçlaması için çağıracaklarını daha ilaçlama uygulamasına başlamadan çok önce duyduğumuz olmuştur.

Ev sahi binin haklı olduğu yer sadece jel hamamböceği ilacı kullanılması rağmen böceğin bitmesidir. Ancak gelen ilaçlama firmaları veya ilaçlama işini ek iş olarak yapan kişilerin yaptığı en büyük hata ve eksiklik jel hamamböceği yemini sürdükleri yere tüm hamamböceklerin geleceği ve hepsinin yiyip öleceği mantığından kaynaklıdır.

Bu yapılan jel böcek ilaçlaması yanlıştır. Doğru olan jel böcek ilaçlaması ise ilk olarak siyah karabiber tozu büyüklüğündeki hamamböceği dışkılarının tespitinin yapılarak, kalorifer böceklerinin yaşadığı yerlerin ön kısımlarına jel hamamböceği enjekte edildiği taktirde olumlu sonuçlara ulaşılarak, müşteri memnuniyeti artar.

Buharlı İlaçlama Nasıl Yapılır?

Evlerde diğer oluşan uçan böceklere, uçan sineklere karşı ise Sağlık Bakanlığından, Halk Sağlığı alanında kullanılmak üzere olan SC formulasyonlu(KOKULU)ilaçlar ile tüm evdeki yaşayanların hayatını tehlikeye sokmayacak önlemlerin alınarak yapılan ULV böcek ilaçlama uygulamalarıdır.

Buharlı İlaçlama ULV Sağlığa zararlı mı?

ULV makinesi ile yapılacak olan ilaçlama uygulamaları kontrolsüz ilaç çıkışı ve ilacın temas ettiği yerdeki kimyasalın uzun süre kalabilme ihtimali bulunduğundan dolayı ilaçlama uygulamalarında uzun yıllardan beri çalışan, yapılacak olan ilaçlama önce ve sonrasını ilaçlama yaptıracak kişilere detaylı ve düzgün olarak aktarabilecek uzman ilaçlama operataörleri, biyosidal ürün uygulama izin belgesine sahip kişiler tarafından yapılması gerekmektedir.

Uzun yıllar önce ULV ilaçlama makinesine, kokusuz böcek ilacı olarak adlandırılan SC formulasyonlu ilaç kullanılması sonucunda askeri lojmanda ilaçlama yaptıran 180 lojman sakinin hastaneye yüz yanması ve yüz kısımlarında karıncalanma şikayeti üzerine sağlık kuruluşlarına başvurduğu bilinmektedir. Böcek ilaçlamasında seçilecek ilaçlar ve kullanılacak ekipman ve en önemlisi ise böcek ilaçlamasını yapacak kişinin işinde uzman yetki ve yeterlilik belgesine sahip kişiler tarafından yapılması kanuni bir zorunluluktur.

Uyuzu Böcek İlacı Öldürür mü?

Uyuz böcek olarak adlandırılsada, aslında bir böcek değildir. İnsanların veya hayvanların özellikle köpeklerin deri altında yaşayan bir canlı türüdür. Memelilerdeki uyuz canlısına karşı böcek ilacı kullanılmaz ve asla kullanılmalıdır.

Uyuz İlaçlaması Nasıl Yapılır?

Uyuz için en yakın sağlık kuruluşuna giderek sağlık memuru kişilerin verdiği talimatlar ve verdiği ilaç ve merhemleri kullandıktan sonra evinizi uyuz mikrobuna karşı dezenfekte ettirmenizde yarar bulunmaktadır.

Köpeklere Uyuz İlacı Sıkılır mı?

Köpeklerdeki uyuz belirtisi insanlardaki gibi kaşınma ile başlar ve tüylerde dökülmeye sebep olur. Köpeklere kesinlikle uyuz böcek ilaçları sıkılmaz, aksi taktirde köpeklerin ölmesine bile sebep olabilirsiniz. Köpeklerdeki uyuz vakaları için bağlı bulunduğunuz il veya ilçenin belediyeye bağlı veteriner hizmetlerinden veya özel ücretli hizmet veren veteriner kliniklerinden destek alabilirsiniz.

Belediye Ev İlaçlama Ücreti Ne Kadar?

Yasa ve mevzuatlara göre belediyelerin ev içlerine ilaçlama yapması yasaktır.

Belediye İlaçlama Ev İlaçlaması Yapar mı?

Belediyeler yasalar gereği toplumun, insanların dış yaşam alanlarında oluşabilecek zararlı böcek, kemirgen, uçkun zararlılara karşı ilaçlama yapabilir. Kesinlikle ev içlerine, apartman dairelerine ilaçlama yetkileri bulunmamaktadır.

Haşere Mücadelesi ve İlaçlama-İzmir Büyükşehir Belediyesi Telefon Numarası

İzmir Büyükşehir Belediyesinin haşere mücadele Birimi telefon numarası 0232 2933714 ve 0232 2933715 numaralı telefonlardan ortak yaşam alanlarınızdaki haşere, böcek, fare, kene, sivrisinek ve karasinek şikâyetleriniz için ücretsiz destek vermektedir.

i̇laçlama fiyatları
İlaçlama fiyatları

2022 Yılı Apartman İlaçlama Ücreti

İzmir’deki apartman ilaçlama hizmetleri için 2022 yılı içerisinde aşağıda belirtilen fiyatlardan gerçekleştireceğiz. Apartman ilaçlamalarında, ilaçlama fiyatları daire saylarına göre değişiklik göstermektedir.

Apartman İlaçlaması Nasıl Yapılır?

İkamet ettiğiniz apartmanınızdaki tüm dairelerin, karşılıklı olarak belirlenen tarih ve zamanda tüm apartman sakinlerinin ilaçlama uygulamasına katılması, apartmandaki böcek, haşere popülasyonu için yapılan ilaçlamanın başarılı sonuç vermesi için önem arz etmektedir. Apartman ilaçlamasında tüm daire içlerinde kokusuz, evden çıkmanıza gerek olmayan böcek ilaçları kullanılarak, dairelerin tüm odalarının, köşe süpürgelik kısımlarına böcek ilacı püskürtülerek, mevcut böcek ve zararlıların bu noktalara temas ederek ölmesi sağlanır. Mutfak bölümünde ise jel böcek ilaçları uygulanarak, ilaçlama uygulaması yapılmaktadır.

Apartmandaki Ortak Alanlarında İlaçlaması Ücretsiz olarak Yapılacak mı?

İzmir İlaçlama şirketi tarafından apartman ilaçlama sonrasında, apartmanınızın tüm ortak alanları olarak kabul edile, çatı, havalandırma boşlukları, tuvalet bacaları, mutfak bacaları, merdivenler, görevli daireleri, apartman dış alanı, apartman bahçesi ve en önemlisi de, apartman pis su giderlerinin, ana şebekeye bağlanmadan önceki logar ve kanalizasyon kapakları açılarak, hamamböceklerine, karafatmalara karşı etkili ilaçlar ile ilaçlamaları yapılmaktadır. Apartman ilaçlamalarında ortak alan ilaçlamaları için ayrı bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Apartmanlarda Yıllık Sözleşmeli İlaçlama Ücretleri Ne kadar?

Firmamız Aden İlaçlama tarafından yaklaşık 10 yıldan beri 100 daire ve üzerinde dairelerin bulunduğu site ve toplu konutlarda tüm ortak alanların ayda 1 kez kemirgen, fare ve böceklere karşı etkili ve tüm ev içlerinde yürüyen haşerelere karşı etkili yılda 1 kez olmak üzere Site ilaçlama paketi sunulmaktadır. Bu paket içerisinde üst satıda belirtmiş olduğumuz uygulamalar yapılmaktadır.

Örnek olarak 100 daireli Narlıdere de bulunan sitede aylık 500+kdv ücret ile ilaçlama site ilaçlama hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz. Bu şekilde yapılan site ilaçlamalarında ortak alanların, bahçelerin ve kapalı otoparkların, elektrik pano odalarının, ısıtma merkezlerinin 12 ay kemirgenlere ve böceklere ve sivrisinek larvalarına karşı yapılmasından dolayı, zararlılardan arındırılmış bir ortam sağlanarak sıkıntısız bir yıl geçirmeleri sağlanmaktadır.

2022 YILI APARTMAN İLAÇLAMA FİYATLARI

DAİRE SAYISIİLAÇLAMA KAPSAMIİLAÇ FORMULASYONUİLAÇLAMA ÜCRETİ
1 İLE 5 DAİRE ARASIDAİRE İÇLERİ VE ORTAKALANSPRAY+JEL İLAÇLAÇLAMA240 TL+KDV
5 İLE 10 DAİRE ARASIDAİRE İÇLERİ VE ORTAKALANSPRAY+JEL İLAÇLAÇLAMA400TL+KDV
10 İLE 20 DAİRE ARASIDAİRE İÇLERİ VE ORTAKALANSPRAY+JEL İLAÇLAÇLAMA700+KDV
20 İLE 40 DAİRE ARASIDAİRE İÇLERİ VE ORTAKALANSPRAY+JEL İLAÇLAÇLAMA100+KDV
40 VE ÜZERİ DAİREDAİRE İÇLERİ VE ORTAKALANSPRAY+JEL İLAÇLAÇLAMA232.2550101 ARAYINIZ

Apartman İlaçlama Öncesinde, Daire Sakinleri Nasıl Bilgilendirme Yapacak?

Apartmanınızda yapılacak olan ilaçlama hizmetleri öncesinde, apartman yöneticisi ile yapılan ön görüşme ve apartman ilaçlama ücreti onayı alındıktan sonra, karşılıklı belirlenen tüm daire sakinlerininde ilaçlama uygulamasına katılabileceği en uygun tarih ve saatin belirlenmesinden önce yetkili kişiye firmamız tarafından hazırlanan

Apartman ilaçlaması Öncesinde ve Sonrasında uyulması gereken hususları kapsayan bilgilendirme yazımız mail ve whats up üzerinden gönderilmektedir. Apartman yöneticisi tarafından apartman ilaçlama öncesinde 10 gün önce tüm apartman sakinlerinin rahat görülebileceği yerlere asılarak, sakinlerin ilaçlama günü ve saatinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Örnek ilaçlama formu belgemizi inceleyebilirsiniz.

Ve en önemlisi 20 yıla aşkın İzmir böcek ilaçlama ve ilaçlama saha tecrübesi,uygulama tecrübesi bulunan İzmir İlaçlama Firmamız Aden ilaçlama tarafından özel makinelerimiz ile yapacak olduğumuz böcek ilaçlaması için bizlere 0.232.2550101 numaralı telefonlardan ulaşabilrsiniz.

0232 255 01 01 numaralı telefonlardan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Ayrıca iletişim formumuzu doldurarak da bize ulaşabilirsiniz.


Telefon: 0(232) 255 01 01